Combinatiezwembad

Verhoog uw comfortniveau

Breidt uw privé wellness-wereld uit met de exclusieve zwembad-whirlpool combinatie van Ospa. Er is maar weinig ruimte voor nodig en u beschikt over dezelfde hoge waterkwaliteit. Zwembad en whirlpool maken bovendien economisch gebruik van slechts één gemeenschappelijke waterbehandelingsinstallatie.

Zwembad gecombineerd met whirlpool

Geniet van de ontspannende luchtmassage en het deugddoende warme water als u relaxt in uw whirlpool of trek uw baantjes in kristalhelder water.

Dankzij de intelligente zwembadtechniek wordt de hogere watertemperatuur in de whirlpool na gebruik opnieuw benut voor de verwarming van het zwembadwater en gaat dus niet verloren.

Ospa zwembad-whirlpool combinatie

1 Buffertank met 2 compartimenten
2 Omschakelventiel
3 Whirlpool met Ospa-Superjet
4 Gedeelde waterbehandelingsinstallatie

Relaxen en welness

Een Ospa whirlpool biedt pure ontspanning. Geniet van de superkracht van de hydrojets die uw hele lichaam bereiken met het Ospa bubbelbad- en massagesysteem en u wordt direct verlost van uw dagelijkse stress. De Ospa whirlpools zijn verkrijgbaar in vele kleur- en vormvarianten. Er zijn whirlpools met skimmer en met overloopgoot. Ze kunnen echter ook geheel naar wens ter plaatse in beton worden gebouwd.

Trinidad

Buitenafmetingen: ca. 2200 x 1950, inhoud 1710 liter
Met geïntegreerde skimmer onder een elegante afdekking en comfortabele neksteunen. Met de diagonaal geplaatste massageplaatsen biedt de Trinidad ruimte voor maximaal 4 personen.

Aruba Ü

Buitenafmetingen: ca. 2550 x 2550, inhoud 1680 liter
Als de Aruba Ü niet wordt gebruikt kan het niveau van het water, dankzij de verborgen overloopgoot, gelijk zijn aan dat van de omgeving.
Om het overlopen van golven en spatwater te voorkomen wordt het waterniveau voor het gebruik van de whirlpool met een druk op de knop verlaagd – de overloopgoot dient nu voor de opvang van spatwater

Antigua & Martinique

Antigua : Buitenafmetingen: ca. 1940 x 1950, inhoud 1300 liter
Martinique 4/5 : Buitenafmetingen: ca. 2550 x 2550, inhoud 1680 liter
De Antigua is met zijn compacte afmetingen de perfecte whirlpool voor een beperkte ruimte. De grotere Martinique biedt meer. De skimmer is ingebouwd in de instap. Hij heeft 4, resp. 5 verschillend uitgeruste massageplaatsen en een hydromassagebed.

Curacao Ü

Buitenafmetingen: ca. 2550 x 2550, inhoud 1680 liter
De Curacao Ü heeft een open overloopgoot en kan worden gebruikt met een hoog waterniveau. Vier personen hebben door de hoge waterstand veel plaats om zich uit te strekken en te relaxen. De zitplaatsen zijn diagonaal in de hoeken geplaatst.
TOP