OSPA superieure zwembadtechniek

Zwemmen in kristalhelder & huidvriendelijke water zuiver als drinkwater.

OSPA Filtertechniek, ZONDER CHLOOR

Ontdek de natuurlijkheid van zwembadwater dat werd behandeld met OSPA Superfiltertechniek. Het onderscheid is verbazingwekkend! U ziet het aan de schittering, u merkt het aan de frisheid en u voelt het op de huid: dit water is exclusief. Bovendien ontstaat er geen chloor- of zwembadgeur, noch op de huid, in het zwembad of zwembadhal.

 

Met de OSPA Superfiltertechniek is uw badwater helderder, schoner, huidvriendelijker en bovendien ook rijk aan verse zuurstof. Gewoon keukenzout en zeer effectieve actieve koolstof zijn de sleutel voor een perfecte kwaliteit van het water dat aan de hoogste eisen voldoet.

De perfect op elkaar afgestemde techniek, bestaande uit de Ospa BlueControl®, Ospa Filter Super en de OSPA Blue Clear®, verschaft u een uniek zwemplezier.

Ontdek OSPA Blue Control

MAXIMAAL BEDIENINGSGEMAK

Het intelligente OSPA blueControl®-systeem regelt en bewaakt nauwkeurig alle zwembadfunties. Met deze innovatieve automatisatietechniek blijft de kwaliteit van het water optimaal.

ENERGIE-EFFICIËNT ZWEMBAD

Bij OTEC Pools voelen wij ons niet alleen verantwoordelijk voor het aanleggen van een mooi zwembad. Ook het besparen van energie krijgt bij ons de volle aandacht.

EEN ZWEMBAD ZONDER CHLOOR

Dankzij de OSPA Blue Clear ® van OSPA gebeurt de volledige waterbehandeling zonder enige vorm van chemicaliën of chloor en dit revolutionair systeem laat ook het zout nooit rechtstreeks in contact komen met het zwembadwater . Dit is beter voor de huid, het zwembad en het milieu.

Otec Pools is exclusief verdeler en service-partner van OSPA voor België, de alom geprezen zwembadtechniek.

Otec Pools is exclusief verdeler en service-partner van OSPA voor België, de alom geprezen zwembadtechniek. Al bijna 90 jaar lang is het Duitse OSPA de pionier in de zwembadbranche en OSPA is trots op die verworven status. Met meer dan 60.000 wereldwijde referenties en door een permanente research en ontwikkeling blijft OSPA de ongeëvenaarde leidende fabrikant van waterbehandelingsinstallaties. Door die innovatieve technische ontwikkelingen is OSPA de gewone techniek steeds een golflengte voor. En daar profiteert u van. De planning, de bouw en de exploitatie van zwembaden en whirlpools worden continu vebeterd en vereenvoudigd.

OSPA zwembadtechniek, de garantie voor de hoogste kwaliteit

Onze specialisten informeren u graag over de vele mogelijkheden met de innovatieve OSPA techniek

Contacteer ons vrijblijvend

Download onze brochure

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van OSPA zwembadtechniek.

Bezoek onze demozwembaden en laat je wegblazen

Ervaar de unieke zwemervaring van OTEC Pools in een compleet geautomatiseerd zwembad met whirlpool, masagestation, wildbron, waterval, powerswim en platenwarmtewissel.

BEKIJK ONZE DEMOZWEMBADEN

Onze realisaties

TOP