Automatisatie

Een intelligente besturing die de processen voor uw zwembad en jaccuzzi automatisch regelt

Om van uw luxe zwembadruimte een persoonlijk paradijs te maken wilt u dat alles in en rond het water perfect is en liefst zonder veel moeite. Daarom blijft OSPA voortdurend op zoek naar nieuwe en betere besturingsmethodes voor zwembaden en whirlpools.

Ospa BlueControl® IV Web

Het intelligente Ospa BlueControl®-systeem regelt en bewaakt alle zwembadfuncties automatisch en nauwkeurig. Met deze innovatieve techniek spaart u energie en blijft de kwaliteit van het water optimaal. Whirlpool, temperatuur van het water, binnenklimaat, tegenstroominstallatie en verlichting – Ospa BlueControl® IV Web biedt alle bedieningsfuncties in één apparaat. Via het touchscreen stuurt, regelt en meet u alles rondom uw zwembad – ontdek de symbiose van een maximum aan comfort en veiligheid.

Ospa BlueControl® schakelkast

De Ospa BlueControl® schakelkast is het schakelcentrum van de complete zwembadinstallatie. Hier komt alle informatie samen. Waterbehandeling, verlichting, klimaatbeheersing en waterattracties: alle belangrijke functies en parameters van de installatie worden automatisch bewaakt en aangestuurd. De Ospa schakelkast is in de fabriek getest en aansluitklaar, terwijl alle elektrische onderdelen goed beschermd zijn gemonteerd. Dat is professioneel en garandeert een lange levensduur.

OSPA zwembadtechniek, de garantie voor de hoogste kwaliteit

Onze specialisten informeren u graag over de vele mogelijkheden met de innovatieve OSPA techniek

Contacteer ons vrijblijvend

Bezoek onze demozwembaden en laat je wegblazen!

Ervaar de unieke zwemervaring van OTEC Pools in een compleet geautomatiseerd zwembad met whirlpool, masagestation, wildbron, waterval, powerswim en platenwarmtewissel.

BEKIJK ONZE DEMOZWEMBADEN
TOP