Een zwembad zonder Chloor

OSPA, gezonde waterbehandeling voor uw zwembad

Wie thuis over een zwembad beschikt, weet hoe zalig het kan zijn om een frisse duik te nemen in het buitenbad op warme zomerdagen of een leuke workout in het binnenbad tijdens de koude wintermaanden. Helaas is deze frisse duik vaak minder aangenaam als het water gezuiverd wordt met chloor dat prikt in de ogen en een typische geur met zich meebrengt.

Ospa BlueClear® bieden de mogelijkheid om het zwembad zonder chloor te desinfecteren. Het resultaat is een zwembad met natuurlijk, drinkbaar water dat weldadig is voor de huid en bovendien milieuvriendelijk.

Een gezonde waterbehandeling voor uw zwembad

Om het water in uw zwembad gezond te houden, is het noodzakelijk een degelijke waterbehandeling te voorzien. Enerzijds wordt hiermee de kwaliteit en hygiëne van het water verzekerd, anderzijds wordt het zwembad gedesinfecteerd. De waterbehandeling vindt plaats in een apart reservoir dat voor een contante doorstroom zorgt in het zwembad. Wanneer men gebruik maakt van de BlueClear® van OSPA gebeurt de volledige waterbehandeling zonder enige vorm van chemicaliën of chloor. Dit is beter voor de huid, het zwembad en het milieu. Bovendien zijn er geen ballaststoffen bij het gebruik van OSPA installaties zodat een omgeving wordt gecreëerd van natuurlijk, zuiver water.

Kiezen voor een zwembad met drinkbaar water

Vanzelfsprekend is het niet de bedoeling om zwembaden als waterkraan te gebruiken, maar iedereen krijgt weleens een slok binnen tijdens een zwempartij. Vooral kleine kinderen zijn hier vatbaar voor. Een zwembad zonder chloor is een absolute must have om de ongezonde inname van chloor volledig te vermijden.

OSPA maakt gebruik van keukenzout voor de reiniging van zwembaden zodat het water drinkbaar blijft volgens de Duitse drinkwaterverordening. Zo krijgt men een zwembad zonder chloor met water van de hoogste kwaliteit. En doordat de installaties energie-efficiënt zijn, is een oplossing van OSPA ook financieel gezien voordeliger.

OSPA zwembadtechniek, de garantie voor de hoogste kwaliteit

Onze specialisten informeren u graag over de vele mogelijkheden met de innovatieve OSPA techniek

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Bezoek onze demobaden en laat je wegblazen

Ervaar de unieke zwemervaring van OTEC Pools in een compleet geautomatiseerd zwembad met whirlpool, masagestation, wildbron, waterval, powerswim en platenwarmtewissel. De kwaliteit van afwerking, de technologische hoogstandjes, de ingebouwde spa en de vele speelse elementen zijn ongeëvenaard.

BEKIJK ONZE DEMOZWEMBADEN

Download onze brochure

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van OSPA zwembadtechniek.

ONZE REALISATIES

TOP