OSPA Onderhoudsproducten

Alle 11 resultaten

Ospa Natrium-Hypochloriet

Volledig oplosbaar, effectief werkend, anorganisch chloorgranulaat met een hoog actief chloorgehalte voor de desinfectie en het algenvrij houden van het zwembadwater. Bevat geen algiciden.

23,00 (excl. btw)

Ospa Oppervlakteschepnet

Ideaal om bladeren van de waterspiegel van uw zwembad te verwijderen.

 

 

 

51,00 (excl. btw)

Ospa Overwintering

Voor gevulde buitenzwembaden. Door toevoeging na het zwemseizoen kan kalk zich minder afzetten waardoor vervuiling niet zo sterk vastkleeft en sterke algengroei vermindert.

114,00 (excl. btw)

Ospa pH+ met KH

De juiste pH-waarde voor optimaaal wateronderhoud. Ospa Karbonaathardheidscorrectie en pH Verhogen is een hoogwaardig, poedervormig, snel oplosbaar middel voor het verhogen van de carbonaathardheid (kalkevenwicht) en de pH-waarde.

68,00 (excl. btw)

Ospa pH-

De juiste pH-waarde is bijzonder belangrijk bij zwembadwater. Ospa pH Verlagen is een hoogwaardig, poedervormig, snel oplosbaar middel voor het verlagen en stabiliseren van de pH-waarde.

62,00 (excl. btw)

Ospa Photoanalyser

Microprocessor gestuurd analysetoestel voor hotel -en andere openbare zwembaden. Dient om de chloorwaarde, de vrije chloorwaarde, pH waarde alsook de carbonaathardheid te meten.

913,00 (excl. btw)

Ospa Rein

voor reiniging van de wanden :
Doeltreffend zuur-intensief reiniger
Tast geen inox aan.
Biologisch afbreekbaar.

49,00 (excl. btw)

Ospa Vlokkingsmiddel

Probleemloos in het gebruik en blinkt uit door een snelle werking. Enkel in hoeveelheden van 25 liter.

69,00 (excl. btw)

Zout

 

Zouttabletten voor de productie van actieve chloor die bedoeld zijn voor de desinfectie van drinkwater en openbare zwembaden.

 

19,00 (excl. btw)