Een zwembad vol luxe

voor privé, publieke wellness of hotel

Bent u op zoek naar de juiste partner voor een buitengewone belevingszwembad? Zoek dan niet verder. Grootte, vormgeving en inrichting?

Modern of klassiek. De bouw en aanleg van uw zwembad, privaat of publiek behoort tot onze specialiteit.

Otec Pools geeft advies op maat!

Maak een vrijblijvende afspraak
Zuiver als drinkwater dankzij de OSPA techniek

KRISTALHELDER EN WELDADIG WATER

De unieke ospa waterbehandeling met gewoon keukenzout en zeer effectieve actieve koolstof verschaft u uniek zwemplezier. Geen chloor- of zwembadgeur, noch op de huid, in het zwembad of zwembadhal. En geen huid- en oogirraties voor jouw zwembezoekers.
Innovatieve automatisatie

MAXIMAAL BEDIENINGSGEMAK

Het intelligente OSPA blueControl®-systeem regelt en bewaakt nauwkeurig alle zwembadfunties. Watertemperatuur, waterwaarden, klimaatbeheersing,… met de OSPA automatisatietechniek hebt u dat allemaal volledig onder controle en blijft de kwaliteit van het water optimaal.
Milieuvriendelijk en energiebesparend

ENERGIE-EFFICIËNT

Staat u weleens stil bij de hoeveelheid energie die een zwembad verbruikt? Waarschijnlijk niet. Gelukkig denken wij na over duurzaamheid. Want bij OTEC Pools voelen wij ons niet alleen verantwoordelijk voor het aanleggen van een mooi zwembad. Ook het besparen van energie krijgt de volle aandacht.

Overloop of skimmerzwembad?

Bij de aanleg van een zwembad heeft u de keuze uit een overloop zwembad of skimmer zwembad.

Ontdek onze skimmerzwembad realisaties

Skimmerzwembad

De skimmertechniek is een ruimte- en kostenbesparende oplossing voor uw privé zwembad, omdat een overloopgoot en buffertank niet nodig is. De waterspiegel ligt ongeveer zeven cm onder de basis van de boordsteen, en het water wordt via de skimmer aangezogen en behandeld.
Ontdek onze overloopzwembad realisaties

Overloopzwembad

Zowel visueel als qua architectuur kan er niet veel tippen aan een zwembad met overloopgoot. De waterspiegel staat gelijk met de rand van het zwembad, waardoor het zwembad groter lijkt. Bij het zwemmen wordt het zicht op die manier niet beperkt door de rand van het zwembad en geniet u van een infinity uitzicht naar alle kanten. Voor een hygiënisch badwater is een goede watercirculatie in het bassin van doorslaggevend belang. Voor openbare zwembaden beschikt OTEC Pools over voldoende know-how en ervaring om uw project van A tot Z te begeleiden en uit te voeren.
Otec helpt je met de juiste keuze

Binnen- of buitenzwembad

Als u uw zinnen zet op een eigen zwembad, dan komt u al snel voor een dilemma te staan. Want wilt u nu een binnenzwembad of toch een buitenzwembad? Beide type zwembaden hebben immers zo hun voor- en nadelen. Bij OTEC Pools helpen we u alvast om de juiste keuze te maken.
Mozaïek, beton, polyester of liner? Otec adviseert!

Zwembadbekleding

Voor u uw zwembad laat aanleggen, is het wel verstandig dat u goed nadenkt over de binnenbekleding. En zeg nu zelf: het oog wil toch ook wat? Gaat u voor het luxe gevoel van mozaïek of het gemak en de duurzaamheid van polyester. Of bent u toch meer een liefhebber van de moderne uitstraling van beton? De keuze is aan u.
Ontdek de vele mogelijkheden

Waterattracties & zwembadverlichting

Met waterattracties als een wildbron, borrelplaat, nekdouche, massagestation of waterval tovert u uw zwembad om tot een waar waterparadijs voor jong en oud. De geïntegreerde verlichting maken het plaatje af.

Onze manier van werkenin 3 stappen

Uw wensen steeds centraal. Wij vinden het belangrijk dat u overtuigd bent van onze producten en oplossingen en gaan gestructureerd te werk.

MEER OVER OSPA KWALITEIT +

Uw droomproject

Altijd al gedroomd van een eigen privé-zwembad? Binnen- of buitenzwembad, overloop- of skimmerzwembad? Vertel ons uw droomproject en wij overlopen met u de mogelijkheden. Laat u inspireren door onze realisaties! Bekijk onze realisaties

Bezoek onze demobaden

Ontdek de unieke zwemervaring van OTEC Pools in een compleet geautomatiseerd buiten- en binnenzwembad met whirlpool, masagestation, wildbron, waterval, powerswim, … De afwerking en technologische hoogstandjes zijn ongeëvenaard. Ontdek het zelf

Projectopvolging
& service

Wij werken uw project tot in de puntjes uit! Tijdens de werken volgen we alles van A tot Z op, maar ook achteraf is de OTEC Pools service bijzonder vakkundig.

Altijd al gedroomd van een eigen privé-zwembad?

Maar de stap nog niet durven zetten? Twijfel dan niet langer. Vertel ons hoe uw droomproject eruit ziet en wij werken het tot in de puntjes uit.

Laat u adviseren door onze specialisten

Bezoek onze demozwembaden en laat je wegblazen!

Ervaar de unieke zwemervaring van OTEC Pools in een compleet geautomatiseerd zwembad met whirlpool, masagestation, wildbron, waterval, powerswim en platenwarmtewissel.

BEKIJK ONZE DEMOZWEMBADEN

ONZE REALISATIES

 • Waregem

  Waregem

  mozaïek overloopzwembad...
 • Zwijnaarde

  Zwijnaarde

  overloopzwembad afgewerkt in mozaïek...
 • Meigem

  Meigem

  skimmerzwembad...
 • Sint-Martens-Latem

  Sint-Martens-Latem

  Overloopzwembad afgewerkt in mozaïek...
 • Knokke

  Knokke

  ...
 • Knokke

  Knokke

  in samenwerking met E-L architecten, Knokke...
 • Sint-Martens-Latem

  Sint-Martens-Latem

  OTEC Pools verwezenlijkte een mooi buitenbad voor een villa in Sint-Martens-Latem. Als basis werd een betonkuip gebr...
 • Oostkamp

  Oostkamp

  OTEC Pools realiseerde een prachtig buitenbad met skimmers in deze kasteeltuin in Oostkamp. Er werd gebruik gemaakt ...
 • Brugge

  Brugge

  Voor Militza in Brugge realiseerde OTEC Pools een therapiebad in een luxe-seigneurie. Het zwembad is een overloopbad...
 • Brugge

  Brugge

  Binnenzwembad in zichtbeton geïnstalleerd in een oude schuur met overloop aan de zichtzijde. Er werd een massagestat...
 • Estaimpuis

  Estaimpuis

  Zo gingen we te werk...
 • Lummen

  Lummen

  Zo gingen we te werk...
TOP