VOL AUTOMATISCH DROOMZWEMBAD

CHLOOR? GEEN SPRAKE VAN!

Instant vakantiegevoel met een luxezwembad in uw tuin

Op mooie, zonnige dagen brengt u meer tijd door in uw tuin dan in huis. Met een buitenzwembad wordt uw achtertuin een heerlijke plek om even te relaxen. Zeker als u er ook nog een terras, een bubbelbad of zelfs een poolbar bij laat plaatsen. Elke dag aan het luxezwembad voelt nu aan als een vakantiedag.

Zuiver als drinkwater dankzij de OSPA techniek

KRISTALHELDER EN WELDADIG WATER

De unieke ospa waterbehandeling met gewoon keukenzout en zeer effectieve actieve koolstof verschaft u uniek zwemplezier. Geen chloor- of zwembadgeur, noch op de huid, in het zwembad of zwembadhal. En geen huid- en oogirraties voor jouw zwembezoekers.
Innovatieve automatisatie

MAXIMAAL BEDIENINGSGEMAK

Het intelligente OSPA blueControl®-systeem regelt en bewaakt nauwkeurig alle zwembadfunties. Watertemperatuur, waterwaarden, klimaatbeheersing,… met de OSPA automatisatietechniek hebt u dat allemaal volledig onder controle en blijft de kwaliteit van het water optimaal.
Uiterst aangenaam & gezond binnenbadklimaat

ENERGIE-EFFICIËNT LUXEZWEMBAD

Staat u weleens stil bij de hoeveelheid energie die een zwembad verbruikt? Waarschijnlijk niet. Gelukkig denken wij na over duurzaamheid. Want bij OTEC Pools voelen wij ons niet alleen verantwoordelijk voor het aanleggen van een mooi zwembad. Ook het besparen van energie krijgt bij ons de volle aandacht.

Overloop of skimmerzwembad?

Bij de aanleg van een zwembad heeft u de keuze uit een overloop zwembad of skimmer zwembad.

Ontdek onze skimmerzwembad realisaties

Skimmerzwembad

De skimmertechniek is een ruimte- en kostenbesparende oplossing voor uw privé zwembad, omdat een overloopgoot en buffertank niet nodig is. De waterspiegel ligt ongeveer zeven cm onder de basis van de boordsteen, en het water wordt via de skimmer aangezogen en behandeld.
Ontdek onze overloopzwembad realisaties

Overloopzwembad

Zowel visueel als qua architectuur kan er niet veel tippen aan een zwembad met overloopgoot. De waterspiegel staat gelijk met de rand van het zwembad, waardoor het zwembad groter lijkt. Bij het zwemmen wordt het zicht op die manier niet beperkt door de rand van het zwembad en geniet u van een infinity uitzicht naar alle kanten. Voor een hygiënisch badwater is een goede watercirculatie in het bassin van doorslaggevend belang. Voor openbare zwembaden beschikt OTEC Pools over voldoende know-how en ervaring om uw project van A tot Z te begeleiden en uit te voeren.
Mozaïek, beton, polyester of liner? Otec adviseert!

Zwembadbekleding

Voor u uw zwembad laat aanleggen, is het wel verstandig dat u goed nadenkt over de binnenbekleding. En zeg nu zelf: het oog wil toch ook wat? Gaat u voor het luxe gevoel van mozaïek of het gemak en de duurzaamheid van polyester. Of bent u toch meer een liefhebber van de moderne uitstraling van beton? De keuze is aan u.
Ontdek de vele mogelijkheden

Waterattracties & zwembadverlichting

Met waterattracties als een wildbron, borrelplaat, nekdouche, massagestation of waterval tovert u uw zwembad om tot een waar waterparadijs voor jong en oud. De geïntegreerde verlichting maken het plaatje af.

ONZE REALISATIES

Altijd al gedroomd van een eigen privé-zwembad?

Maar de stap nog niet durven zetten? Twijfel dan niet langer. Vertel ons hoe uw droomproject eruit ziet en wij werken het tot in de puntjes uit.

Laat u adviseren door onze specialisten

Bezoek onze demozwembaden en laat je wegblazen!

Ervaar de unieke zwemervaring van OTEC Pools in een compleet geautomatiseerd zwembad met whirlpool, masagestation, wildbron, waterval, powerswim en platenwarmtewissel.

BEKIJK ONZE DEMOZWEMBADEN
TOP