attracties & verlichting

Atracties voor fitness, plezier en vitaliteit

Met waterattracties als een wildbron, borrelplaat, nekdouche, massagestation of waterval tovert u uw zwembad om tot een waar waterparadijs voor jong en oud.

 

OSPA Borrelplaat

Veel waterpret met de bruisende stroom luchtbellen van een Ospa bubbelplaat. Ze worden ingebouwd in de bodem of in lig- of zitplaatsen. Een must voor elke wellness-liefhebber!

OSPA Massagestations

De massagestations bieden grenzeloos badplezier. Minstens vier massage inspuiters zijn in de badwand ingebouwd en worden door één enkele massagepomp aangedreven. Door het bijmengen van lucht krijgt u een zeer intensieve massage.

OSPA Powerswim 

OSPA geeft het tegenstroomzwemmen een nieuwe dimensie. Met de OSPA-PowerSwim 3 circuleert het water tegen 150 m³ per uur, drie keer meer als bij een gewone tegenstroominstallatie. Met OSPA wordt het tegen de stroom inzwemmen een sportieve uitdaging.

OSPA Waterval

Net als bij de nekdouche, komt ook hier het water met een weldadige kracht van boven. Ideaal voor spanningen in de nek -en schouderspieren. De uitstroomopening van het water van de OSPA Waterval kan harmonisch in een rotsformatie geïntegreerd worden.

nekdouche

OSPA Nekdouche 

Bij de nekdouche komt het water met een weldadige kracht van boven. Ideaal voor spanningen in de schouder- en nekspieren.

hydromassage

Hydromassagebed 

Na het sportieve zwemmen is het goed relaxen op een hydromassagebed. Er kunnen meerdere installaties met steeds maximaal 3 bedden in het zwembad worden geïntegreerd.

OSPA Wildbron

Uit een inspuitnozzle in de bodem van het bad wordt het water met een geweldige kracht in een brede stroom naar boven gespoten en raast het als een golf over de wateroppervlakte.

wildbron

OSPA Jetstream

Alleen op een knopje drukken. Meer hoef je niet te doen om harde stralen water door je zwembad te laten vloeien. De onderwatermassage is trouwens uitstekend voor je bloedsomloop.

 

Sfeervolle zwembadverlichting

De geïntegreerde LED verlichting maken het plaatje af.

Led-verlichting, 15×3 Watt/RGB

Met de niet-verblindende verlichting wordt het zwemmen in de avond een hele bijzondere belevenis. U kunt kiezen tussen een uitvoering in kleur (RGB) en in wit.

colorpoint

ColorPoint

De geïntegreerde verlichting met glasvezeltechniek maakt het OSPA- ColorPoint tot een sfeervolle waterattractie. Rustgevend klatert het gekleurde water uit de spuitmonden.

ledverlichting

Led-verlichting, 3x3Watt/RGB

De sfeervolle verlichting van de led-schijnwerpers met afwisselend kleurenspel biedt ontspanning voor de ogen en innerlijke rust.

 

Wilt u meer informatie over zwembadattracties en verlichting?

Laat u adviseren door de specialisten van OTEC Pools.

Maak een vrijblijvende afspraak

Bezoek onze demozwembaden en laat je wegblazen

Ervaar de unieke zwemervaring van OTEC Pools in een compleet geautomatiseerd zwembad met whirlpool, masagestation, wildbron, waterval, powerswim en platenwarmtewissel.

BEKIJK ONZE DEMOZWEMBADEN

ONZE REALISATIES

TOP