Architect @ work

Een nieuwe dimensie voor het tegenstroomzwemmen. De innovatieve, professionele tegenstroominstallatie verandert het volledige zwembad in een krachtige en brede zwembaan van topkwaliteit.

De stroomsterkte kan steeds traploos worden geregeld. De circulatie van het water met de OSPA POWERSWIM 3.5 bedraagt 250m³/h, meer als 5 keer zoveel als een gewone tegenstroominstallatie.

De gelijkmatige stroming in de lengterichting van het bad ontstaat omdat de inspuitkoppen en de afzuiging aan de tegenovergestelde zijden van het bad geplaatst zijn.

Via het trainingsprogramma in de OSPA BLUE CONTROL IV Web, kan u 5 opeenvolgende prestatieniveaus instellen qua intensiteit en tijdsduur.

Het geeft het gevoel als bij een echte langeafstandstraining.

De OSPA BLUE CONTROL IV Web is een symbiose van optimaal comfort en maximale betrouwbaarheid. Het intelligenten systeem zorgt voor de volautomatische en precieze aansturing van alle functies van uw zwembad. Waterkwaliteit, watertemperatuur, klimaatbeheersing, tegenstroominstallatie en verlichting, alle functies in één apparaat.

Met de innovatieve  OSPA BLUE CONTROL IV Web spaart u energie en blijft de waterkwaliteit optimaal. Perfect om lang in het water te vertoeven.