Artikel ‘the art of living’

De klanten kozen bewust voor een wellnessbeleving, waar oog was voor de waterkwaliteit. Dit betekent dat het belangrijk is om hinderlijke geuren van een zwembad te vermijden. De volledige technische insstallatie van de waterbehandeling alsook de complete ontvochting werden door ons uitgevoerd.

OSPA zwembadwater is drinkwaterkwaliteit: de OSPA Superfilter, in combinatie met onze vorm van OSPA Blue Clear – ontsmetting en OSPA Blue Control-automatisatie zorgen namelijk voor een zuurstofrijk water van  drinkwaterkwaliteit zonder geur, kleur en smaakstoffen. Alle waterwaarden worden, temperatuur, redox, PH en vrije ontsmettingswaarden worden constant automatisch op punt gehouden.

De eigenaars van de woning zijn zeer druk bezette mensen en willen genieten van luxe en comfort wanneer het hen uitkomt. Onze volledig geautomatiseerde installatie voldoet  100% aan deze verwachting. Gezien het zwembad is geïntegreerd in de leefruimte is ook de ontvochtiging een belangrijke factor in dit geheel. Deze zorgt ook voor behaaglijk luchtklimaat.

Vertoeven in dit zwembad zorgt dus voor complete ontspanning, zonder enige ergernis voor  oog, huid of andere lichamelijke ongemakken.

Het type zwembad is een overloopzwembad.De waterspiegel van het zwembadwater is gelijk met de boordsteen. Via de voorziene overloopgoten onder de boordsteen, loopt het water naar de buffertank in de technische ruimte.Dit wordt volledig door Otec uitgewerkt.

De betegeling zijn  mozaieken. Doch door het  kristalheldere zwembadwater, komt de pracht en schittering in de mozaiek 100% tot zijn recht.
OTEC Pools is de specialist voor de bouw van binnenzwembaden, wij voorzien de volledige waterbehandelingsinstallatie, ontvochtiging en afwerking in het zwembad.

Klik binnenkort hier voor het volledige artikel met heel wat foto’s