OSPA: de awardwinnaar van 2015

OSPA staat al bijna 90 jaar garant voor duurzaamheid, vernieuwende ideeën en een ongeëvenaarde kwaliteit van het zwembadwater.
En dat wordt gewaardeerd. OSPA kreeg op 26 juni 2015 dan ook de ‘TOP 100’ award uitgereikt. Deze prijs is bedoeld voor de meest innovatieve bedrijven van Duitsland. Dat is natuurlijk iets om trots op te zijn!

[h4a]Stimuleren tot innovatie[/h4a]
De ‘TOP 100’ award is niet zomaar een prijs. Deze award is in het leven geroepen door het Instituut voor Ondernemerschap en Innovatie van de universiteit van Wenen. Het doel is om elk jaar de meest innovatieve ondernemers van het midden- en kleinbedrijf te vinden. Op deze manier stimuleren ze bedrijven om met nóg meer vernieuwende ideeën te komen. Om een goede selectie te kunnen maken, wordt er serieus onderzoek gedaan door wetenschappers van de universiteit. Zij beoordelen de verschillende bedrijven aan de hand van meer dan 100 parameters in vijf categorieën. Na onderzoek werd OSPA bestempeld tot één van de top-innovatoren van Duitsland.

[h4a]Het oordeel van de jury[/h4a]
De jury oordeelde unaniem positief over de innovatieve ideeën van OSPA. Ze waren vooral onder de indruk van de lange tijd dat de onderneming vernieuwend en proactief bezig is. OSPA is namelijk opgericht in 1929. Dat betekent dat ze zich al drie generaties lang sterk maken voor het optimaliseren van de waterzuivering. En die innovaties houden nooit op. Door de permanente research en ontwikkeling is het bedrijf altijd goed voorbereid op de toekomst. De ‘TOP 100’ award is overigens niet de eerste prijs die OSPA van de organisatie in ontvangst mocht nemen. In 2014 werden er al twee ontwerpen uitgeroepen tot het ‘beste product van het jaar’. Het gaat hier om de OSPA BlueControl III Web en de OSPA PowerSwim 3. Al heeft het bedrijf natuurlijk nog veel meer goede producten op de markt gebracht.

[h4a]Zelf de kwaliteit van OSPA ervaren?[/h4a]
Een award is een mooie waardering voor al het harde werk. Maar uiteindelijk is het veel belangrijker wat u als klant van de producten van OSPA vindt. Bij OTEC Pools kunt u daarom zelf de kwaliteit van OSPA ervaren. Wij zijn namelijk de exclusieve verdeler en servicepartner voor België. Het unieke van OSPA is dat de fabrikant uw zwemplezier centraal stelt. En dan gaat het niet alleen over de zuiverheid van het water. Want of u nu een whirlpool, waterval, massagestation of powerswim wilt: met OSPA creëert u het zwembad van uw dromen. OTEC Pools helpt u daar graag bij.

(bron foto http://www.ospa-schwimmbadtechnik.de)