Trainen als een topsporter met Ospa PowerSwim 3

Met Ospa krijgt het sportieve tegenstroomzwemmen een nieuwe dimensie: de innovatieve, professionele tegen-stroominstallatie verandert het zwembad in een krachtige en brede zwembaan van topkwaliteit.
De stroomsterkte van de tegenstroominstallatie kan op elk moment traploos worden geregeld. Daarbij bedraagt de feitelijke circulatie van het water met de Ospa PowerSwim 250 m³/h, dus meer dan vijf keer zoveel als bij een gewone tegenstroominstallatie. Met Ospa wordt het tegen de stroom in zwemmen een sportieve uitdaging. De gelijkmatige stroming in de lengterichting van het bad ontstaat omdat de spuitkoppen en de afzuiging aan tegenover elkaar liggende zijden van het bad zijn geplaatst.

U kunt 6 persoonlijke trainingsprogramma‘s maken met elk 5 elkaar opvolgende prestatieniveaus, die u zelf kunt instellen qua intensiteit en tijdsduur.

 

Laura Philipp, Duits kampioene triathlon middenafstand over Ospa-PowerSwim:

„Toen ik het voor de eerste keer probeerde was ik verrast door de krachtige en gelijkmatige stroming van de Ospa-PowerSwim. Een gevoel als bij een echte langeafstandstraining. Met de verschillende trainingsprogramma‘s is een effectieve workout en intervaltraining mogelijk. We hebben geëxperimenteerd met het aantal en de positie van de spuitmonden. Het is fascinerend hoeveel trainingsmogelijkheden de Ospa-PowerSwim biedt.“