Verhoog de waarde van uw huis met een luxe zwembad

[h4a]Uw luxe zwembad: een goede investering[/h4a]
Een luxe zwembad bij huis is een droom voor velen. U kunt ‘s ochtends vroeg even een paar baantjes trekken voor de drukke werkdag begint en in de vrije weekenden is het heerlijk om te relaxen aan de rand van een zwembad. Maar een mooi binnen- of buitenzwembad is ook meteen een populaire manier om te investeren. Liquide middelen behouden immers hun waarde, zelfs als de economische situatie verslechtert.

De laatste jaren is de vraag naar luxe zwembaden behoorlijk gestegen. Woningbezitters gaan steeds meer beseffen dat dit een goede manier is om de waarde van het huis te verhogen. En de winst die u kunt behalen met een overloopzwembad of een luxe binnenzwembad is de investering zeker waard. De meerwaarde van uw huis kan zelfs oplopen tot zo’n 20%. En voor een zwembad met een oppervlak van maximaal 30 vierkante meter, heeft u geen vergunningsplicht. Dit maakt het een relatief eenvoudige methode om de waarde van uw huis te verhogen.

[h4a]Wanneer is een binnen- of buitenzwembad een meerwaarde?[/h4a]
Of een zwembad een meerwaarde voor uw huis is, is afhankelijk van het type woning dat u bezit. Heeft u een kleine tuin dan is het niet verstandig om een aanzienlijk deel van het oppervlakte op te geven voor een buitenzwembad. De meeste kopers offeren namelijk niet graag hun terras of gazon op voor een zwembad. Heeft u een woning in een hogere prijsklasse dan is een binnen- of buitenzwembad wel een goede manier om de marktwaarde te verhogen. Vooral bij vrijstaande huizen met genoeg grond hebben potentiële kopers hoge verwachtingen. Om een snelle verkoop te bevorderen, is een luxe zwembad dan ook onmisbaar in uw huis of tuin.

binnenzwembad brugge

[h4a]Profiteer van de voordelen van een luxe OSPA zwembad[/h4a]
De stijgende vraag naar zwembaden heeft vooral betrekking op de luxere soorten. Maar als u een zwembad in een hoger segment aanschaft, dan stelt u daar wel bepaalde eisen aan. De OSPA zwembaden voldoen zelfs aan de hoogste verwachtingen. Deze luxe zwembaden bevatten namelijk geen chemicaliën, en dus ook geen chloor. Hierdoor is het water in feite gewoon drinkbaar. Tevens is het zacht voor de ogen en huid waardoor u optimaal zwemcomfort ervaart. Dankzij deze eigenschap wordt OSPA zelfs gezien als de Rolls Royce onder de zwembaden. Om het water in optimale conditie te houden, kunt u het beste een filterinstallatie en een skimmer in het zwembad plaatsen. Op deze manier blijft het helder en schoon waardoor het aanvoelt alsof u rondzwemt in natuurlijke bronwater.

[h4a]Geniet van extra luxe met een zwembad[/h4a]
U kiest natuurlijk niet alleen voor een zwembad omdat het een goede investering is. Want u wilt ook gewoon kunnen genieten van wat luxe en comfort. Welk type zwembad daar het beste bij past, is voor iedereen verschillend. Trekt u graag wat baantjes onder de blote sterrenhemel dan is een buitenzwembad een goede toevoeging aan uw tuin. Met een overloopzwembad gaat het water zelfs naadloos over in de betegeling. Het zwembad ziet er bijna uit als een spiegel in uw tuin. Maar wilt u het hele jaar door kunnen genieten van uw luxe zwembad dan past een binnenzwembad beter bij uw wensen. Hierbij kunt u het zo exclusief maken als u het zelf wilt. Verlichting, een waterval of luxe massagestations: de mogelijkheden zijn eindeloos. Een zwembad is dus zeker meer dan alleen een slimme investering. Het is vooral een perfecte manier om extra te genieten van het leven.

Ontdek de mogelijkheden voor een zwembad bij u thuis en breng een bezoek aan ons full option demozwembad.

[button style=”btn-info” url=”https://www.otec.be/demobad/” size=”” block=”false”] Bezoek ons demobad [/button]