Troeven

Kristalhelder water

De superieure zwembadtechniek van OSPA is uniek.

Energiezuinig en milieuvriendelijk

De OPSA-technologie zorgt voor een laag stroomverbruik. De circulatiepomp werkt frequentiegestuurd, enkel elektriciteitsverbruik wanneer uw zwembad dit nodig heeft. Door te werken met keukenzout heeft het zwembadwater minder pH-correctiemiddelen nodig en blijft het water natuurlijker. OSPA gebruikt enkel producten die ook toegelaten zijn in de Duitse Drinkwaterverordening. Aan de milieuvriendelijkheid van heel het systeem en de producten mag u dus niet twijfelen.

De beste waterkwaliteit om in te zwemmen

Met de technologie van OSPA zwemt u zonder zorgen. – geen rode ogengeen huid die na de zwembeurt nog lang naar chloor ruiktgeen typische zwembadgeur in de zwembadhal Het zuurstofrijk water voelt heerlijk fris aan en is zacht voor de huid. De innovatieve Duitse technologie van OSPA gebruikt enkel keukenzout en zeer effectieve actieve kool om de perfecte waterkwaliteit te behouden. De OSPA-filter EcoClean Super S© reinigt grondig en verwijdert alle smaak- geur- en kleurstoffen. Geen kalkaanslag op de installatie, geen aangetaste betonconstructies en voegen. U laat het zwembad 1 keer vullen en het water wordt heel uw leven lang ‘levend’ gehouden.

Hygiënisch

Dankzij de BlueClear© installatie houdt u het water vrij van bacteriën, schimmel, virussen en algen. De installatie werkt volautomatisch en zorgt zonder toevoeging van chemische producten voor de ontsmetting van het zwembadwater. U zwemt altijd in water vrij van alle kiemen.

Domotica

Het OSPA- BlueControl©- systeem zorgt voor optimaal comfort en maximale betrouwbaarheid. Alle functies van uw zwembad worden volautomatisch aangestuurd:

  • waterkwaliteit
  • watertemperatuur
  • klimaatregeling
  • tegenstroominstallatie en verlichting
  • energie-efficiëntie
  • whirlpool
  • roldek

Via een touchscreen regelt, bestuurt en meet u alles in en rond uw zwembad. U hoeft hiervoor trouwens niet thuis te zijn. Vanop afstand kan u dit allemaal lezen en regelen via een speciaal ontworpen applicatie. Op uw pc, smartphone of tablet bedient u uw wellnessoase en alle waterattracties.

Service op maat

Bij OTEC bent u geen nummer. Wij zijn een familiebedrijf en kennen onze klanten.

U betrekt ons mee in uw zwembaddroom. Hoe beter wij u kennen, hoe beter wij uw droom kunnen verwezenlijken. Van bij het ontwerp tot en met de eerste duik in het water. Maar ook veel verder.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de OSPA-technologie. Heel onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te besturen.

Maar wij zorgen er ook voor dat u echt alleen maar hoeft te genieten van uw zwembad. Graag stellen wij een onderhoudscontract voor u op. U bepaalt waarvoor u ons inschakelt. Om regelmatig de installatie te controleren, om uw buitenbad klaar te maken voor de winter en nadien opnieuw zomerproof te maken…

Ons team van zwembadexperten denkt mee met u. Zij komen langs voor het onderhoud en anticiperen op mogelijke problemen. Zij zorgen dat uw zwembad een leven lang meegaat.

Wist u dat wij vanop afstand kunnen inloggen op uw zwembadsysteem? Dit via de V-Blue Check. Heel handig. Zo zien wij waar uw installatie onze hulp nodig heeft. Dit bespaart tijd en misschien lossen we uw probleem op zonder langs te komen.

Uw zwembad is onze zorg. U hoeft enkel te genieten.

Ontvochtigingsinstallatie

Door de temperatuur, vochtigheid en samenstelling van de lucht, vormt zich klimaattechnisch een extreme situatie.

Deze situatie dient, niet alleen om het welbehagen van de badgasten onder controle gehouden te worden, maar bovendien om de gebouwenschil voor permanente bouwschade en verval te behoeden.

OTEC zorgt mee voor een perfect zwembadklimaat voor uw binnenzwembad.