Troeven

Troeven

Kristalhelder water

Otec Pools is exclusief verdeler en service-partner van OSPA voor België, de alom geprezen zwembadtechniek. Al bijna 90 jaar lang is het Duitse OSPA de pionier in de zwembadbranche en OSPA is trots op die verworven status. Met de technologie van OSPA zwemt u zonder zorgen.

  • geen rode ogen
  • geen huid die na de zwembeurt nog lang naar chloor ruikt
  • geen typische zwembadgeur in de zwembadhal

Het zuurstofrijk water voelt heerlijk fris aan en is zacht voor de huid.

Automatisatie

Via een touchscreen regelt, bestuurt en meet u alles in en rond uw zwembad. U hoeft hiervoor trouwens niet thuis te zijn. Vanop afstand kan u dit allemaal lezen en regelen via een speciaal ontworpen applicatie. Op uw pc, smartphone of tablet bedient u uw wellnessoase en alle waterattracties.

Wellness

Waarom uw zwembad niet uitbreiden met een eigen whirlpool? Een privé wellness bij u thuis. De combinatie zwembad en whirlpool is ideaal als u echt wil ontspannen. Het water in de whirlpool is van dezelfde excellente kwaliteit als het zwembadwater omdat er van dezelfde waterbehandelingsinstallatie gebruik wordt gemaakt. Uw whirlpool is geen broeihaard van bacteriën. Het water wordt constant gereinigd.


Service op maat

Bij OTEC bent u geen nummer. Wij zijn een familiebedrijf en kennen onze klanten. U betrekt ons mee in uw zwembaddroom. Hoe beter wij u kennen, hoe beter wij uw droom kunnen verwezenlijken. Van bij het ontwerp tot en met de eerste duik in het water. Maar ook veel verder.

Ontvochtiging

Door de temperatuur, vochtigheid en samenstelling van de lucht, vormt zich klimaattechnisch een extreme situatie. Deze situatie dient, niet alleen om het welbehagen van de badgasten onder controle gehouden te worden, maar bovendien om de gebouwenschil voor permanente bouwschade en verval te behoeden. OTEC zorgt mee voor een perfect zwembadklimaat voor uw binnenzwembad.

Energie-efficiënt

De OPSA-technologie zorgt voor een laag stroomverbruik. De circulatiepomp werkt frequentiegestuurd, enkel elektriciteitsverbruik wanneer uw zwembad dit nodig heeft. Door te werken met keukenzout heeft het zwembadwater minder pH-correctiemiddelen nodig en blijft het water natuurlijker.

Ervaar het zelf

Wilt u zelf zien hoe een zwembad met OSPA-technologie werkt?

Wilt u voelen hoe zacht en verfrissend het zwembadwater is? Wilt u ervaren hoe een zwembad zonder chloorgeur ruikt? Wij nemen u graag mee naar onze 2 demonstratiebaden in de buurt van Gent. Daar ervaart u de troeven van onze zwembaden met OSPA-techniek. U krijgt een uitgebreide uitleg hoe de technische ruimte werkt. Zo ziet u zelf hoe eenvoudig, maar toch wel vernuftig het waterzuiveringssysteem werkt. Breng uw zwempak mee en neem een duik in het heldere water.